Behov for truck til lageret? – Ring 35 97 62 60

Blogg

ep elektriske truck

Er du på utkikk etter rimelige nye elektriske trucker til salg eller leie?

Da bør du vurdere vårt utvalg av trucker med lithium batteri. Med en ladetid på rundt to timer, kan du fylle opp batteriet mellom 20 og 80% i løpet av kort tid. Dette gjør truckene meget driftsvennlige og effektive.

2 1500x600 1

Elektriske gaffeltrucker (EP) er en type gaffeltruck som kjører på elektrisk strøm i stedet for diesel eller gass. Det finnes flere forskjellige typer elektriske gaffeltrucker, inkludert stablere, ledetrucker, motvektstrucker og plukktrucker.

VIDEO: Klikk på bilde

Hegna Maskin AS sin sakkyndig årlige kontroll av gaffeltruck. Forskriften for sakkyndig kontroll. § 13-2.

Er det noen ganger vanskelig å holde oversikten over hvilke kontroller som skal utføres for å sikre at din truck fungerer optimalt? Uansett hvilken truck du bruker, så er det godt å vite at du har en godkjent bedrift som kan utføre årlig sakkyndig kontroll av alle truckmerker.

Hos oss får du en mekaniker med inngående kunnskap, lang erfaring og riktig verktøy som kan utføre kontrollen. Det er viktig å holde kontroll på alle truckene slik at de holder seg i god stand og at de oppfyller gjeldende forskrifter.

Vi leverer alt av led-lamper, lampeglass og pærer til 70 forskjellige gaffeltrucker.  (Klikk på bildet for å se video)

Mange ansatte som jobber med gaffeltruck, gravemaskiner og hjullaster har ofte behov for å oppdatere og oppgradere lyset for å sikre sikker drift. Vi har derfor kommet med et bredt utvalg av led-lamper, lampeglass og pærer til 70 forskjellige gaffeltruckmodeller, som vil gjøre jobben enklere for deg.

gaffeltruck sikkerhet1200

Gaffeltrucken er utvilsomt et av de mest nyttige industrielt verktøyene som er tilgjengelig i dagens arbeidsplass. Det er viktig å være oppmerksom på de mange faktaene som gjelder gaffeltrucker og sikkerhet. I denne bloggen vil vi diskutere de faktaene som er relevante for sikkerhet og stabilitet, samt årsaker og hvordan man unngår at gaffeltrucken velter. Vi vil også se på hvordan du holder arbeidsplassen trygg og stabil, og hvordan du holder lasten trygg.

innolift youtube

Minsk risikoen for slitesjeskade og belastningsskade!

INNOLIFT manuell ledestabler med elektrisk løft er en enkel og effektiv måte å håndtere last på når du må transportere det fra en plass til en annen. Med INNOLIFT trenger du ikke lenger å bekymre deg for å måtte slite med å få lasten på plass i skapbilen, varebilen, pickupen eller tilhengeren, fordi INNOLIFT gjør det enkelt for deg.

Finner du ikke det du søker? Ta kontakt på telefon 35 97 62 60. Vi har det meste!

quality

Informasjon

Hegna Maskin AS

  35 97 62 60

   916 95 750

.

   Stokkevannveien 12
     3962 Stathelle

  www.hegnamaskin.no

Kontakt oss

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input