Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

gaffeltruck diesel og elektriske deler

Japanske gaffeltruck merker som for eks. Toyota er blant de mest solgte gaffeltruckene i Norge. Det er ikke overraskende, da de er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet. Mange velger å kjøpe gaffeltruck deler til japanske trucker fra oss på grunn av våre lave priser på alle gaffeltruckdeler.

Lang erfaring

Vi har jobbet med japanske gaffeltrucker og gaffeltruck deler i over 35 år, og har et stort utvalg av delekataloger til japanske gaffeltrucker og deres reservedeler. Vi har også en god del gaffeltruck reserve deler på lager, slik at du som kunde kan få det du trenger raskt.

Kort leveringstid

Noen av de andre fordelene med å handle hos oss er kort leveringstid. Vi har lagerførte deler som kan sendes raskt, og vi prøver å levere deler innen kort tid etter at bestillingen er gjort. Selv om mange av våre reservedeler er importert, kan vi også tilby noen lagerførte deler som vi kan levere raskt.

Meget god kundeservice

Videre er vi også kjent for vår høye kundeservice. Vi vil sørge for at du som kunde får den beste opplevelsen når du handler hos oss. Vi har dyktige kundeansvarlige som står klare til å hjelpe deg med å finne de riktige delene for akkurat ditt behov. Vi er her for å hjelpe deg med å få den beste løsningen for din bedrift.

Alt i alt, hvis du er ute etter Japanske truckdeler, kan vi tilby deg de beste prisene og kort leveringstid, samt høy kundeservice. Vi har de beste løsningene for deg og din bedrift.

37

For deg som kunde, hva skal du være oppmerksom på?

Du bør tenke på hva slags miljø trucken brukes i. Er det inne på et lager, i en produksjonshall, fiskeribruk / kjøring hvor det er mye saltvann, mye start og stopp som inne på en terminal. Delene på trucken trenger jevnlig ettersyn.

Hvor lenge siden er det du smurte truckens styring? Vet du om fettet faktisk trenger inn og får smørt der det skal ?

Det er en kjennsgjerning at styring, mastseksjon med lager, gafler og løftekjede, samt bremser slites mye. Vi opplever truckmaster som er så alvorlig slitt at det er for sent å bytte lager. Det finnes flere muligheter for å sjekke hvor mye mast med lager er slitt.

Bør jeg bytte alle lager ? Bør jeg bytte alt i styringen?

Om det er servicedeler, styredeler, bremsedeler eller lager i mast; vi leverer raskt og rimelig. Gjennom våre 35 år i gaffeltruck bransjen har vi levert gaffeltruckdeler til mer enn 70 forskjellige merker. Alt man finner på trucken – også påbygd utstyr som førercabin, gaffelforlengere, sideshift etc. – leveres raskt fra Hegna Maskin AS.

Reduser vedlikeholdskostnadene kraftig!

Ring oss for en prat.Vi ønsker å gjøre det så rimelig som mulig for deg som kunde. Vår erfaring viser at det er mulig å redusere vedlikeholdskostnadene kraftig.

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22