Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

 

ep gaffeltruck

Motvekts gaffeltruck brukes for det meste utendørs. Jo større truck, dess større dekk, og dermed bedre gripeevne utendørs. Om man kjører på grus eller snø er denne type gaffeltruck det beste valget -og en nødvendighet.

Hvis man ønsker å kjøre med motvekts gaffeltruck innendørs, vil det være påkrevet med montering av avgassrenser, da det vil påvirke miljøet negativt.
Motvekts gaffeltruck leveres med diesel eller propan motor. Motvekts gaffeltrucker leveres med kapasitet fra 700 til 20 000 kg.

Tenk nøye gjennom bruken før valg av gaffeltruck

Det som ofte glemmes er vedlikeholdskostnader på en gaffeltruck. Kanskje skiller det NOK 5 – 10 000 på de forskjellige merker. Man velger da den rimeligste.

Hvorfor?

Fordi man kanskje ikke tenker vedlikeholdskostnader i det hele tatt. Vi opplever at forskjellen kan være stor når du har hatt gaffeltrucken i drift i 5-6 år. I tøffe miljø som fiskeri, smelteverk etc , så kan forskjeller utgjøre 6-sifret beløp! Og ved et innbytte til en ny gaffeltruck, så blir kanskje forskjellen også merkbar. Når du skal velge gaffeltruck merke og størrelse, tenk gjennom bruken og spør selger hvilke deler som de av erfaring har store kostnader ved.

Hva koster en service ?

Vi kan gaffeltruck. Ring oss gjerne og spør om råd. Vi er uavhengige og kan derfor gi nøytrale råd ut fra vår erfaring.

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22