Behov for truck til lageret? – Ring 35 97 62 60

Vannpumpe er viktig for at kjølesystemet skal fungere. Vi kaller det vannpumpe fordi den pumper vannet til radiatoren for å kjøle ned motoren på gaffeltrucken.

toyota 8 series water pump assy 1

Hva brukes vannpumpen til?

Vannpumpen er en enhet som pumper vann fra radiatoren i motoren til gaffeltrucken, dette for at ikke motoren skal bli overopphetet. Det er nødvendig å kjøle ned motoren for å redusere de høye temperaturene som følge av forbrenning av drivstoff. En måte å gjøre dette på er gjennom kjølevannet. Kjølevannet er det viktigste i en gaffeltruck motor for at motoren ikke skal bli overopphetet.

Det er to hoveddeler i dette systemet:

  • Radiator (kjølevann)
  • Vannpumpen

Er vannpumpen på vei til å svikte?

Alle vannpumper har et såkalt hull. Hullet er bare noen få millimeter i diameter, og er som regel plassert på siden av pumpen eller vendt mot bakken. Hullet er normalt lukket ved sveising/ ventil. Men hvis det er blitt et nytt hull i sveisen/ eller at ventilen lekker er det fare for at vannpumpen ikke lenger fungerer som den skal.

Hvis dette skjer er du velkommen til å ta kontakt med oss, og vi gir deg en god pris på ny vannpumpe for din gaffeltruck. Vi leverer vannpumper til alle gaffeltruck merker. Gamle og nye modeller.

 

Finner du ikke det du søker? Ta kontakt på telefon 35 97 62 60. Vi har det meste!

quality

Informasjon

Hegna Maskin AS

  35 97 62 60

   916 95 750

.

   Stokkevannveien 12
     3962 Stathelle

  www.hegnamaskin.no

Kontakt oss

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input