Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

Hegna Maskin AS (“vi”, “vår” eller “oss”) er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og avslørt av Hegna Maskin AS.

Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet vårt, og dets tilknyttede underdomener (samlet, vår "tjeneste") ved siden av vår applikasjon, Hegna Maskin AS. Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten vår, betyr det at du har lest, forstått og godtar vår innsamling, lagring, bruk og utlevering av din personlige informasjon som beskrevet i denne personvernpolitikken og våre vilkår for bruk.

Definisjoner og nøkkelord

For å forklare ting så tydelig som mulig i denne personvernerklæringen, hver gang noen av disse vilkårene er referert til, er de strengt definert som ;

 • Informasjonskapsel: liten mengde data generert av et nettsted og lagret av nettleseren din. Den brukes til å identifisere nettleseren din, levere analyser, huske informasjon om deg, for eksempel språkinnstillinger eller påloggingsinformasjon.
 • Bedrift: når denne policyen nevner "Firma", "vi", "oss" eller "vår", refererer den til Hegna Maskin AS, som er ansvarlig for informasjonen din under denne personvernpolicyen.
 • Land: der Hegna Maskin AS eller eierne / grunnleggerne av Hegna Maskin AS er basert, i dette tilfellet er Norge.
 • Kunde: refererer til selskapet, organisasjonen eller personen som registrerer seg for å bruke Hegna Maskin AS-tjenesten til å administrere forholdet til forbrukerne eller tjeneste brukerne dine.
 • Enhet: hvilken som helst internettkoblet enhet som en telefon, nettbrett, datamaskin eller annen enhet som kan brukes til å besøke Hegna Maskin AS og bruke tjenestene.
 • IP-adresse: Hver enhet som er koblet til Internett, tildeles et nummer kjent som en IP-adresse (Internet Protocol). Disse numrene er vanligvis tildelt i geografiske blokker. En IP-adresse kan ofte brukes til å identifisere stedet der en enhet kobler seg til Internett.
 • Personal: refererer til de personene som er ansatt i Hegna Maskin AS eller er under kontrakt for å utføre en tjeneste på vegne av en av partene.
 • Personopplysninger: all informasjon som direkte, indirekte eller i forbindelse med annen informasjon - inkludert et personlig identifikasjonsnummer - tillater identifikasjon eller identifiserbarhet for en fysisk person.
 • Service: refererer til tjenesten Hegna Maskin AS som beskrevet i de relative vilkårene (hvis tilgjengelig) og på denne plattformen.
 • Tredjeparts tjeneste: refererer til annonsører, konkurransesponsorer, salgsfremmende og markedsføringspartnere og andre som leverer innholdet vårt eller hvis produkter eller tjenester vi tror kan interessere deg.
 • Nettsted: Hegna Maskin AS´s nettsted, som kan nås via denne URL: https://www.hegnamaskin.no
 • Du: en person eller enhet som er registrert hos Hegna Maskin AS for å bruke tjenestene.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjon fra deg når du besøker nettstedet vårt, registrerer deg på nettstedet vårt, legger inn en bestilling, abonnerer på vårt nyhetsbrev, svarer på en undersøkelse eller fyller ut et skjema.

 • Navn / Brukernavn
 • Epost adresse
 • Passord

Hvordan bruker vi informasjonen vi samler inn ?

All informasjon vi samler inn fra deg kan brukes på en av følgende måter :

 • For å tilpasse opplevelsen din (informasjonen din hjelper oss til å bedre svare på dine individuelle behov)
 • For å forbedre nettstedet vårt (vi streber kontinuerlig etter å forbedre nettstedstilbudene våre basert på informasjonen og tilbakemeldingen vi mottar fra deg)
 • For å forbedre kundeservice (informasjonen din hjelper oss til å svare mer effektivt på kundeserviceforespørsler og supportbehov)
 • Å behandle transaksjoner
 • For å administrere en konkurranse, kampanje, undersøkelse eller annen nettstedsfunksjon
 • For å sende periodiske e-poster

Når bruker Hegna Maskin AS sluttbrukerinformasjon fra tredjepart?

Hegna Maskin AS vil samle sluttbrukerdata som er nødvendige for å tilby Hegna Maskin AS-tjenestene til våre kunder.

Sluttbrukere kan frivillig gi oss informasjon de har gjort tilgjengelig på sosiale medier. Hvis du gir oss slik informasjon, kan vi samle offentlig tilgjengelig informasjon fra de sosiale mediasidene du har angitt. Du kan kontrollere hvor mye av informasjonen sosiale medier publiserer ved å besøke disse nettstedene og endre personverninnstillingene dine.

Når bruker Hegna Maskin AS kundeinformasjon fra tredjeparter?

Vi mottar litt informasjon fra tredjeparter når du kontakter oss. For eksempel når du sender inn e-postadressen din til oss for å vise interesse for å bli en Hegna Maskin AS-kunde, mottar vi informasjon fra en tredjepart som tilbyr automatiserte svindeloppdagelsestjenester til Hegna Maskin AS. Noen ganger samler vi også inn informasjon som blir gjort offentlig tilgjengelig på sosiale medier. Du kan kontrollere hvor mye av informasjonen sosiale medier publiserer ved å besøke disse nettstedene og endre personverninnstillingene dine.

Deler vi informasjonen vi samler inn med tredjeparter?

Vi kan dele informasjonen vi samler inn, både personlig og ikke-personlig, med tredjeparter som annonsører, sponsors konkurranser, salgsfremmende og markedsføringspartnere og andre som leverer innholdet vårt eller hvis produkter eller tjenester vi tror kan interessere deg. Vi kan også dele det med våre nåværende og fremtidige tilknyttede selskaper og forretningspartnere, og hvis vi er involvert i en fusjon, salg av eiendeler eller annen omorganisering av virksomheten, kan vi også dele eller overføre din personlige og ikke-personlige informasjon til våre etterfølgere.

Vi kan engasjere pålitelige tredjeparts tjenesteleverandører til å utføre funksjoner og tilby tjenester til oss, som for eksempel hosting og vedlikehold av våre servere og nettstedet, databaselagring og -administrasjon, e-postadministrasjon, lagringsmarkedsføring, kredittkortbehandling, kundeservice og oppfyllelse av bestillinger for produkter og tjenester du kan kjøpe via nettstedet. Vi vil sannsynligvis dele din personlige informasjon, og muligens noe ikke-personlig informasjon, med disse tredjepartene for å gjøre det mulig for dem å utføre disse tjenestene for oss og for deg.

Vi kan dele deler av loggfildataene våre, inkludert IP-adresser, for analyseformål med tredjeparter som webanalysepartnere, applikasjonsutviklere og annonsenettverk. Hvis IP-adressen din er delt, kan den brukes til å estimere generell plassering og annen teknografi, for eksempel tilkoblingshastighet, enten du har besøkt nettstedet på et delt sted, og typen enhet som brukes til å besøke nettstedet. De kan samle informasjon om annonseringen vår og hva du ser på nettstedet, og deretter gi revisjon, forskning og rapportering for oss og våre annonsører. Vi kan også utlevere personlig og ikke-personlig informasjon om deg til myndighetsmyndigheter eller private parter, ettersom vi etter eget skjønn mener det er nødvendig eller hensiktsmessig for å svare på krav, juridisk prosess (inkludert stevninger) for å beskytte våre rettigheter og interesser eller til en tredjepart, sikkerheten til offentligheten eller enhver person, for å forhindre eller stoppe ulovlig, uetisk eller lovlig handling, eller for på annen måte å overholde gjeldende rettskjennelser, lover, regler og forskrifter.

Hvor og når blir informasjon samlet inn fra kunder og sluttbrukere?

Hegna Maskin AS vil samle inn personlig informasjon som du sender til oss. Vi kan også motta personlig informasjon om deg fra tredjeparter som beskrevet ovenfor.


Hvordan bruker vi e-postadressen din?

Ved å sende inn e-postadressen din på dette nettstedet, godtar du å motta e-post fra oss. Du kan når som helst avbryte deltakelsen din i noen av disse e-postlistene ved å klikke på opt-out-lenken eller et annet avmeldingsalternativ som er inkludert i den respektive e-posten. Vi sender bare e-post til folk som har autorisert oss til å kontakte dem, enten direkte eller gjennom en tredjepart. Vi sender ikke uønskede kommersielle e-poster, fordi vi hater spam like mye som deg. Ved å sende inn e-postadressen din, samtykker du også i å la oss bruke e-postadressen din til målretting mot kundepublikum på nettsteder som Facebook, der vi viser tilpasset annonsering til bestemte personer som har valgt å motta kommunikasjon fra oss. E-postadresser som bare sendes inn via siden for bestillingsbehandling, vil bare brukes til å sende deg informasjon og oppdateringer som gjelder din bestilling. Hvis du imidlertid har gitt oss den samme e-postmeldingen via en annen metode, kan vi bruke den til et av de formålene som er oppgitt i denne policyen. Merk: Hvis du når som helst vil avslutte abonnementet på å motta fremtidige e-poster, inkluderer vi detaljerte instruksjoner for å avslutte abonnementet nederst i hver e-post.

Hvor lenge oppbevarer vi informasjonen din?

Vi beholder informasjonen bare så lenge vi trenger den for å gi Hegna Maskin AS til deg og oppfylle formålene beskrevet i denne policyen. Dette er også tilfelle for alle som vi deler informasjonen din med og som utfører tjenester på våre vegne. Når vi ikke lenger trenger å bruke informasjonen din og det ikke er behov for at vi beholder den for å overholde våre juridiske eller regulatoriske forpliktelser, vil vi enten fjerne den fra systemene våre eller avpersonifisere den slik at vi ikke kan identifisere deg.

Hvordan beskytter vi informasjonen din?

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon når du bestiller eller legger inn, sender inn eller får tilgang til din personlige informasjon. Vi tilbyr bruk av en sikker server. All sensitiv / kredittinformasjon som leveres, overføres via SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og krypteres deretter i vår betalingsgateway-leverandørdatabase for kun å være tilgjengelig av de som er autorisert med spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer, og er pålagt å holde informasjonen konfidensiell. Etter en transaksjon blir din private informasjon (kredittkort, personnummer, økonomi osv.) Aldri registrert. Vi kan imidlertid ikke garantere eller garantere absolutt sikkerhet for informasjon du overfører til Hegna Maskin AS eller garantere at informasjonen din om tjenesten ikke blir tilgjengelig, avslørt, endret eller ødelagt av et brudd på noen av våre fysiske, tekniske, eller ledelsesmessige tiltak.

Kan informasjonen min overføres til andre land?

Hegna Maskin AS er innlemmet i Norge. Informasjon som samles inn via nettstedet vårt, gjennom direkte interaksjoner med deg, eller fra bruk av våre hjelpetjenester, kan fra tid til annen overføres til våre kontorer eller personell, eller til tredjeparter, lokalisert over hele verden, og kan bli sett og vist frem hvor som helst verden, inkludert land som kanskje ikke har lover med generell anvendelse som regulerer bruk og overføring av slike data. I den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, ved å bruke noe av det ovennevnte, godtar du frivillig overføring og vert for slik informasjon.

Er informasjonen samlet inn gjennom Hegna Maskin AS-tjenesten sikker?

Vi tar forholdsregler for å beskytte sikkerheten til informasjonen din. Vi har fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å beskytte, forhindre uautorisert tilgang, opprettholde datasikkerhet og korrekt bruke informasjonen din. Imidlertid er verken mennesker eller sikkerhetssystemer idiotsikre, inkludert krypteringssystemer. I tillegg kan folk begå forsettlige forbrytelser, gjøre feil eller unnlate å følge retningslinjene. Derfor, mens vi bruker rimelig innsats for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten. Hvis gjeldende lov pålegger en ikke-fraskrivelig plikt til å beskytte din personlige informasjon, godtar du at forsettlig forsømmelse vil være standardene som brukes til å måle vår etterlevelse av denne plikten.

Kan jeg oppdatere eller korrigere informasjonen min?

Rettighetene du har til å be om oppdateringer eller rettelser av informasjonen Hegna Maskin AS samler inn, avhenger av forholdet ditt til Hegna Maskin AS. Personalet kan oppdatere eller korrigere informasjonen som beskrevet i våre interne retningslinjer for ansettelser.

Kunder har rett til å be om begrensning av visse bruksområder og avsløring av personlig identifiserbar informasjon som følger. Du kan kontakte oss for å (1) oppdatere eller korrigere din personlig identifiserbare informasjon, (2) endre dine preferanser med hensyn til kommunikasjon og annen informasjon du mottar fra oss, eller (3) slette den personlig identifiserbare informasjonen som opprettholdes om deg på våre systemer (underlagt følgende avsnitt), ved å kansellere kontoen din. Slike oppdateringer, rettelser, endringer og slettinger vil ikke ha noen innvirkning på annen informasjon som vi opprettholder, eller informasjon som vi har gitt til tredjeparter i samsvar med denne personvernpolitikken før slik oppdatering, rettelse, endring eller sletting. For å beskytte personvernet og sikkerheten din, kan vi ta rimelige tiltak (for eksempel å be om et unikt passord) for å bekrefte identiteten din før vi gir deg profiltilgang eller korrigerer. Du er ansvarlig for å opprettholde hemmeligholdet av ditt unike passord og kontoinformasjon til enhver tid.

Du bør være oppmerksom på at det ikke er teknologisk mulig å fjerne hver eneste registrering av informasjonen du har gitt oss fra systemet vårt. Behovet for å sikkerhetskopiere systemene våre for å beskytte informasjon mot utilsiktet tap betyr at en kopi av informasjonen din kan eksistere i en ikke-slettbar form som det vil være vanskelig eller umulig å finne. Rett etter å ha mottatt din forespørsel vil all personlig informasjon som er lagret i databaser vi bruker aktivt, og andre lett søkbare medier bli oppdatert, korrigert, endret eller slettet, etter behov, så snart og i den grad det er rimelig og teknisk praktisk mulig.

Hvis du er sluttbruker og ønsker å oppdatere, slette eller motta informasjon vi har om deg, kan du gjøre det ved å kontakte organisasjonen du er kunde for.

Salg av virksomhet

Vi forbeholder oss retten til å overføre informasjon til en tredjepart i tilfelle salg, fusjon eller annen overføring av hele eller i det vesentlige alle eiendelene til Hegna Maskin AS eller noen av dets tilknyttede selskaper (som definert her), eller den delen av Hegna Maskin AS eller noen av dets tilknyttede selskaper som Tjenesten er relatert til, eller i tilfelle vi avvikler virksomheten vår eller inngir en begjæring eller har inngitt en begjæring mot oss ved konkurs, omorganisering eller lignende, forutsatt at tredjeparten godtar overholde vilkårene i denne personvernerklæringen.

Tilknyttede selskaper

Vi kan utlevere informasjon (inkludert personlig informasjon) om deg til våre tilknyttede selskaper. For formål med denne personvernpolicyen betyr "Corporate Affiliate" enhver person eller enhet som direkte eller indirekte kontrollerer, kontrolleres av eller er under felles kontroll med Hegna Maskin AS, enten det er eierskap eller annet. All informasjon relatert til deg som vi gir til våre tilknyttede selskaper, vil bli behandlet av disse selskapene i samsvar med vilkårene i denne personvernpolicyen.

Gjeldende lov

Denne personvernerklæringen er underlagt Norges lover uten hensyn til bestemmelsen om lovkonflikter. Du samtykker i domstolens eksklusive jurisdiksjon i forbindelse med enhver handling eller tvist som oppstår mellom partene under eller i forbindelse med denne personvernpolitikken, bortsett fra de personer som kan ha rett til å gjøre krav under personvern, eller det sveitsisk-amerikanske rammeverket.

Norges lover, unntatt dets regler om lov konflikter, skal regulere denne avtalen og din bruk av nettstedet. Din bruk av nettstedet kan også være underlagt andre lokale, nasjonale eller internasjonale lover.

Ved å bruke Hegna Maskin AS eller kontakte oss direkte, signerer du på at du godtar denne personvernpolicyen. Hvis du ikke godtar denne personvernerklæringen, bør du ikke engasjere deg med nettstedet vårt eller bruke tjenestene våre. Fortsatt bruk av nettstedet, direkte engasjement med oss ​​eller etter publisering av endringer i denne personvernpolicyen som ikke i vesentlig grad påvirker bruken eller utleveringen av din personlige informasjon, vil bety at du godtar disse endringene.

Samtykke

Vi har oppdatert vår personvernpolicy for å gi deg full oversikt over hva som blir satt når du besøker nettstedet vårt og hvordan det blir brukt. Ved å bruke nettstedet vårt, registrere en konto eller kjøpe, samtykker du herved til vår personvernpolicy og godtar vilkårene.

Lenker til andre nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder bare for tjenestene. Tjenestene kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives eller kontrolleres av Hegna Maskin AS. Vi er ikke ansvarlige for innholdet, nøyaktigheten eller meningene som er uttrykt på slike nettsteder, og slike nettsteder blir ikke undersøkt, overvåket eller kontrollert for nøyaktighet eller fullstendighet av oss. Husk at når du bruker en lenke for å gå fra tjenestene til et annet nettsted, er ikke personvernreglene våre lenger i kraft. Din surfing og samhandling på et hvilket som helst annet nettsted, inkludert de som har en lenke på plattformen vår, er underlagt nettstedets egne regler og retningslinjer. Slike tredjeparter kan bruke sine egne informasjonskapsler eller andre metoder for å samle inn informasjon om deg.

Informasjonskapsler

Hegna Maskin AS bruker "Cookies" for å identifisere områdene på nettstedet vårt du har besøkt. En informasjonskapsel er et lite stykke data lagret på din datamaskin eller mobilenhet av nettleseren din. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre ytelsen og funksjonaliteten til nettstedet vårt, men er ikke essensielle for deres bruk. Uten disse informasjonskapslene kan imidlertid visse funksjoner som videoer bli utilgjengelige, eller du vil bli bedt om å oppgi påloggingsinformasjonen hver gang du besøker nettstedet, ettersom vi ikke kunne huske at du hadde logget inn tidligere. De fleste nettlesere kan innstilles til å deaktivere bruken av informasjonskapsler. Imidlertid, hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det hende du ikke får tilgang til funksjonaliteten på nettstedet vårt riktig eller i det hele tatt. Vi plasserer aldri personlig identifiserbar informasjon i informasjonskapsler.

Blokkering og deaktivering av informasjonskapsler og lignende teknologier

Uansett hvor du befinner deg, kan du også stille inn nettleseren din til å blokkere informasjonskapsler og lignende teknologier, men denne handlingen kan blokkere våre viktige informasjonskapsler og forhindre at nettstedet vårt fungerer som det skal, og du vil kanskje ikke kunne bruke alle funksjonene og tjenestene til det. Du bør også være oppmerksom på at du også kan miste lagret informasjon (f.eks. Lagrede påloggingsdetaljer, nettstedsinnstillinger) hvis du blokkerer informasjonskapsler i nettleseren din. Ulike nettlesere gjør forskjellige kontroller tilgjengelige for deg. Hvis du deaktiverer en informasjonskapsel eller en kategori av informasjonskapsler, slettes ikke informasjonskapselen fra nettleseren din, du må gjøre dette selv fra nettleseren din. Du bør gå til nettleserens hjelpemeny for mer informasjon.

Barnas personvern

Vi henvender oss ikke til personer under 13 år. Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra noen under 13 år. Hvis du er foreldre eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personlige data, vennligst kontakt Oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra personer under 13 år uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i vår personvernpolicy

Vi kan endre tjenesten og retningslinjene våre, og vi må kanskje gjøre endringer i denne personvernpolicyen slik at de nøyaktig gjenspeiler tjenesten og retningslinjene våre. Med mindre annet er lovpålagt, vil vi varsle deg (for eksempel gjennom tjenesten vår) før vi gjør endringer i denne personvernpolitikken og gi deg muligheten til å gjennomgå dem før de trer i kraft. Så hvis du fortsetter å bruke tjenesten, vil du være bundet av den oppdaterte personvernpolicyen. Hvis du ikke vil godta denne eller oppdaterte personvernregler, kan du slette kontoen din.

Tredjeparts tjenester

Vi kan vise, inkludere eller gjøre tilgjengelig tredjepartsinnhold (inkludert data, informasjon, applikasjoner og andre produkttjenester) eller gi lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester ("Tredjeparts tjenester"). Du erkjenner og godtar at Hegna Maskin AS ikke er ansvarlig for noen tredjeparts tjenester, inkludert deres nøyaktighet, fullstendighet, aktualitet, gyldighet, samsvar med opphavsrett, lovlighet, anstendighet, kvalitet eller andre aspekter derav. Hegna Maskin AS påtar seg ikke og skal ikke ha noe ansvar overfor deg eller noen annen person eller enhet for noen tredjeparts tjenester. Tredjeparts tjenester og lenker til dette tilbys utelukkende som en bekvemmelighet for deg og du får tilgang til og bruker dem helt på egen risiko og underlagt slike tredjeparters vilkår og betingelser.

Sporingsteknologi

 • Informasjonskapsler

  Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre ytelsen og funksjonaliteten til $ $ plattformen vår, men er ikke essensielle for deres bruk. Uten disse informasjonskapslene kan imidlertid visse funksjoner som videoer bli utilgjengelige, eller du må oppgi innloggingsinformasjonen hver gang du besøker $ -plattformen, ettersom vi ikke kan huske at du hadde logget inn tidligere.
 •  Lokal lagring

  Lokal lagring, noen ganger kjent som DOM-lagring, gir nettapper med metoder og protokoller for lagring av data på klientsiden. Nettlagring støtter vedvarende datalagring, i likhet med informasjonskapsler, men med sterkt forbedret kapasitet og ingen informasjon lagret i HTTP-forespørselstittelen.
 • Økter

$elnombre bruker "økter" for å identifisere områdene på nettstedet vårt du har besøkt. En økt er et lite stykke data som er lagret på datamaskinen eller mobilenheten din i nettleseren din.

Informasjon om generell databeskyttelsesforordning (GDPR)

Vi kan samle inn og bruke informasjon fra deg hvis du er fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), og i denne delen av vår personvernpolicy skal vi forklare nøyaktig hvordan og hvorfor blir disse dataene samlet inn, og hvordan vi opprettholder disse dataene under beskyttelse mot å bli replikert eller brukt på feil måte.

Hva er GDPR?

GDPR er en EU-bred personvern- og databeskyttelseslov som regulerer hvordan EU-innbyggernes data blir beskyttet av selskaper og forbedrer kontrollen EU-innbyggerne har over deres personlige data. GDPR er relevant for alle globalt opererende selskaper og ikke bare EU-baserte virksomheter og EU-innbyggere. Våre kunders data er viktige uavhengig av hvor de befinner seg, og det er grunnen til at vi har implementert GDPR-kontroller som vår standard for alle våre virksomheter over hele verden.

Hva er personopplysninger?

Alle data som er relatert til en identifiserbar eller identifisert person. GDPR dekker et bredt spekter av informasjon som kan brukes alene, eller i kombinasjon med andre opplysninger for å identifisere en person. Personopplysninger strekker seg utover en persons navn eller e-postadresse. Noen eksempler inkluderer finansiell informasjon, politiske meninger, genetiske data, biometriske data, IP-adresser, fysisk adresse, seksuell orientering og etnisitet.

Prinsippene for databeskyttelse inkluderer krav som:

 • Personopplysninger som samles inn må behandles på en rettferdig, lovlig og gjennomsiktig måte og skal bare brukes på en måte som en person med rimelighet kan forvente.
 • Personopplysninger skal bare samles inn for å oppfylle et bestemt formål, og de skal bare brukes til det formålet. Organisasjoner må spesifisere hvorfor de trenger personopplysningene når de samler dem inn.
 • Personopplysninger bør ikke oppbevares lenger enn nødvendig for å oppfylle formålet.
 • Personer som omfattes av GDPR har rett til å få tilgang til sine egne personlige data. De kan også be om en kopi av dataene sine, og at dataene deres blir oppdatert, slettet, begrenset eller flyttet til en annen organisasjon.

Hvorfor er GDPR viktig?

GDPR legger til noen nye krav angående hvordan selskaper skal beskytte enkeltpersoners personlige data som de samler inn og behandler. Det øker også innsatsen for overholdelse ved å øke håndhevelsen og ilegge større bøter for brudd. Utover disse fakta er det rett og slett den rette tingen å gjøre. Hos ”Help Scout” ( hjelpe speider ) tror vi på det sterkeste at personvernet ditt er veldig viktig, og vi har allerede solide sikkerhets- og personvernregler på plass som går utover kravene i denne nye forskriften.

Den enkeltes registreredes rettigheter - datatilgang, bærbarhet og sletting

Vi er forpliktet til å hjelpe våre kunder med å oppfylle kravene til den registrerte rettighetene i GDPR. Hegna Maskin AS behandler eller lagrer alle personopplysninger i fullstendig kontrollerte, DPA-kompatible leverandører. Vi lagrer all samtale og personlig informasjon i opptil 6 år, med mindre kontoen din blir slettet. I så fall avhender vi all data i samsvar med våre vilkår for bruk og personvern, men vi vil ikke ha det lenger enn 60 dager.

Vi er klar over at hvis du samarbeider med EU-kunder, må du kunne gi dem muligheten til å få tilgang til, oppdatere, hente og fjerne personlige data. Vi har deg! Vi har blitt konfigurert som selvbetjening fra starten, og har alltid gitt deg tilgang til dataene dine og kundedataene dine. Vårt kundesupportteam er her for å svare på spørsmål du måtte ha om å jobbe med API.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål.

Via denne lenken: https://www.hegnamaskin.no/kontakt-oss

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22