Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

460 250 oljefilter

Olje filter til gaffeltruck.

Bilde kun for illustrasjon.

Olje filter det er et filter laget for å fjerne forurensninger fra motorolje, girolje, smøreolje, eller hydraulikkolje. Oljefiltre brukes i mange forskjellige typer maskiner, og du vil finne den på gaffeltrucker også.

En hoved bruk av olje filter er i intern-forbrenningsmotorer. Du finner de beste oljefiltre i markedet i dag i vårt sortiment. Vårt firma er en pioner i import av deler til gaffeltruck og olje filter er en svært viktig del i motoren til en gaffeltruck. Du kan derfor velge våre olje filtere og andre reservedeler til gaffeltruck med ro i sjelen.
Vårt firma leverer originalfilter eller filter av tilsvarende kvalitet. Filter av god kvalitet kan f.eks være fra produsenter som Baldwin og Mann. Om man splitter filter fra forskjellige filter leverandører vil man også se at de er laget i forskjellig materiale.

Noen filter har også innlagt ventil. Dette gjør at filteret tåler å » stå på hodet » uten at det tar skade. Såkalt by-pass ventil og anti-drainback ventil. Man kan ikke uten videre si at om filteret har de samme mål og filteret enkelt lar seg montere at det faktisk er korrekt filter. Filter til den enkelte maskin er nøye beregnet og det er viktig at man følger den enkelte fabrikks anbefalinger.

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22