Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

Elektrisk Motvektstruck med 2.5/3.0/3.5 tonn kapasitet

PDF Brosjyre (eng.):download

EFL 252 Elektrisk motvektstruck ble designet for å erstatte diesel gaffeltrucker inne i og utenfor bygninger. Den integrerte laderen gjør det enkelt å lade i alle standard strømuttak, Li-Ion-batteriet er en vedlikeholdsfri strømkilde. De store forhjulene gjør at den kan brukes på ujevne gulv og ute.

Teknisk info.

  • KAPASITET: 2500 kg
  • BATTERI: 80V / 205Ah
  • VEKT: (inkl. batteri) 3830kg
  • HJUL: 4-hjul
  • SVING RADIUS: 2290mm.
ep-logo
EP Elektrisk motvekts gaffeltruck med en pris ingen kan slå!

EP UNIK

EFL 252 Elektrisk motvektstruck bruker egenskapene fra diesel gaffeltruck. Utskifting av dieselmotoren til 205 Ah Li-Ion-batteri, gjør at EFL252 får en kompakt ramme, men likevel meget romslig benplass for føreren, store hjul og et sterkt chassis til en god pris.

Lithium batteri

Litium-ion batterier har en livssyklus på 3000 eller mer, sammenlignet med bare 500-1000 sykluser i bly/ syre batterier. Litium-ion batterier varer vanligvis flere ganger antallet sykluser enn blybatterier, noe som fører til en lengre effektiv levetid for litium-ion produkter. Sykluser telles også i % av ladningen i stedet for en syklus hver gang du kobler batteriet til laderen.

Dette betyr: 10% lading er 1/10 av en syklus med et Li-Ion batteri, mens en 10% lading ved et bly syre batteri er 1 full syklus.

Mens blybatterier alltid trenger en fulladet syklus på 8-12 timer for å holde batteriene i balanse, liker LI-Ion-batterier virkelig muligheten som kortere ladetider gir. De kan plugges i veggen og lades i 10 minutter i løpet av en lunsjpause. Dette gir en unik måte å jobbe skift på og redusere den totale Ah som bæres rundt i trucken.

Litium-ion batterier har høy effekttetthet som gjør at litium-ion batterier er relativt små og lette. De har bare en tredjedel av vekten av blybatterier. Dette gir produsenter som EP muligheten til å utvikle truckene med høyere standarder for ergonomi, større benplass og bedre ytelse på grunn av mindre størrelse og vekt på batteriene.

EP er markedsleder innen Li-ion teknologi, og produserer også for flere andre truckmerker.

Ladetider

Et bly/ syre batteri trenger 8 timer for å lades helt opp.

Med litium-ion batteri tar det 2-3 timer.

  • 2 timer - 80 %
  • 1 time - 50 %
  • 10 min - 7 %

Dette gjør det ideelt å lade i f.eks matpausen. Da vil dere få ekstra strøm som gjør at trucken kan brukes hele skiftet på jobb, ved kontinuerlig bruk.

 
Motvekt går lenger frem enn en vanlig truck.
 
Dette gjør at trucken er kortere, samtidig som det er god benplass !!!
 

Fakta om EFL serien:
{accordion title="Store dekk og høy bakkeklaring"}
EFL-serien har store dekk og høy bakkeklaring som de fra en dieselgaffeltruck. Kan brukes for både innendørs og utendørs bruk.
{accordion title="IPX4-klasifisert vannbeskyttelse"}
EFL-serien er IPX4-klassifisert og beskytter gaffeltrucken mot vannsprut fra forskjellige vinkler. Den vanntette designen gjør at gaffeltrucken kan kjøres utendørs, selv i regn.
{accordion title="Bedre ergonomi"}
EFL-serien tilbyr et større kjørekabin enn de fleste elektriske gaffeltrucker. Ved å bruke utformingen til en dieseltruck kan sjåføren betjene gaffeltrucken mer komfortabelt.
{accordion title="Lades i pauser og mer fleksibelt"}
EFL-serien bruker LFP Li-ion batteri som hindrer selvantenning og sørger for sikker drift. Den støtter pauselading slik at den kan lades på ønsket tidspunkt på dagen uten å forstyrre arbeidsrytmen.
{accordion title="Lavt TCO"}
Sammenlignet med en dieselgaffeltruck sparer EFL-serien 30–50 % av energikostnadene med li-ion-teknologi. Ved å bytte ut luftfilter, oljefilter, dieselmotor med et li-ion-batteri, reduseres totalvekten til EFL-serien betraktelig sammenlignet med en dieseltruck. På denne måten blir trucken mindre energiforbruk og vedlikeholdsfri.
{accordion title="Kompakt størrelse"}
EFL 252 har en mindre svingradius, på kun 2290 mm, og kommer derfor til på mindre plasser enn EFL 302 gjør.
{/accordions}

 
Kontakt oss for en prat om EFL 252 Elektrisk motvektstruck idag!

Bildegalleri:

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22