Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

Elektrisk Motvektstruck med 2.5/3.0/3.5 tonn kapasitet

PDF Brosjyre (eng.):download

EFL 252 Elektrisk motvektstruck ble designet for å erstatte diesel gaffeltrucker inne i og utenfor bygninger. Den integrerte laderen gjør det enkelt å lade i alle standard strømuttak, Li-Ion-batteriet er en vedlikeholdsfri strømkilde. De store forhjulene gjør at den kan brukes på ujevne gulv og ute.

Teknisk info.

  • KAPASITET: 2500 kg
  • BATTERI: 80V / 205Ah
  • VEKT: (inkl. batteri) 3830kg
  • HJUL: 4-hjul
  • SVING RADIUS: 2290mm.
ep-logo
EP Elektrisk motvekts gaffeltruck med en pris ingen kan slå!

EP UNIK

EFL 252 Elektrisk motvektstruck bruker egenskapene fra diesel gaffeltruck. Utskifting av dieselmotoren til 205 Ah Li-Ion-batteri, gjør at EFL252 får en kompakt ramme, men likevel meget romslig benplass for føreren, store hjul og et sterkt chassis til en god pris.

Lithium batteri

Litium-ion batterier har en livssyklus på 3000 eller mer, sammenlignet med bare 500-1000 sykluser i bly/ syre batterier. Litium-ion batterier varer vanligvis flere ganger antallet sykluser enn blybatterier, noe som fører til en lengre effektiv levetid for litium-ion produkter. Sykluser telles også i % av ladningen i stedet for en syklus hver gang du kobler batteriet til laderen.

Dette betyr: 10% lading er 1/10 av en syklus med et Li-Ion batteri, mens en 10% lading ved et bly syre batteri er 1 full syklus.

Mens blybatterier alltid trenger en fulladet syklus på 8-12 timer for å holde batteriene i balanse, liker LI-Ion-batterier virkelig muligheten som kortere ladetider gir. De kan plugges i veggen og lades i 10 minutter i løpet av en lunsjpause. Dette gir en unik måte å jobbe skift på og redusere den totale Ah som bæres rundt i trucken.

Litium-ion batterier har høy effekttetthet som gjør at litium-ion batterier er relativt små og lette. De har bare en tredjedel av vekten av blybatterier. Dette gir produsenter som EP muligheten til å utvikle truckene med høyere standarder for ergonomi, større benplass og bedre ytelse på grunn av mindre størrelse og vekt på batteriene.

EP er markedsleder innen Li-ion teknologi, og produserer også for flere andre truckmerker.

Ladetider

Et bly/ syre batteri trenger 8 timer for å lades helt opp.

Med litium-ion batteri tar det 2-3 timer.

  • 2 timer - 80 %
  • 1 time - 50 %
  • 10 min - 7 %

Dette gjør det ideelt å lade i f.eks matpausen. Da vil dere få ekstra strøm som gjør at trucken kan brukes hele skiftet på jobb, ved kontinuerlig bruk.

 
Motvekt går lenger frem enn en vanlig truck.
 
Dette gjør at trucken er kortere, samtidig som det er god benplass !!!
 

Fakta om EFL serien:

Store dekk og høy bakkeklaring

EFL-serien har store dekk og høy bakkeklaring som de fra en dieselgaffeltruck. Kan brukes for både innendørs og utendørs bruk.

 
Kontakt oss for en prat om EFL 252 Elektrisk motvektstruck idag!

Bildegalleri:

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22